Üst edit: Kimsenin içeriğini çaldığım yok arkadaşlar, düzgün okumayı öğrenseniz aslında neyden bahsettiğimi fark edersiniz. Yorum kasmak için yorum atmayın rica ediyorum. Belli bir içerik formatımız var, kendimiz hazırladık. Anahtar kelimeleri değiştirerek içerik üretiyoruz. Ancak üretilen içerikler 5-6 kelime dışında tamamen aynılar, ondan ötürü kopya dedim.
bgokcol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Indexing API'yi sistemime entegre ederek sanırım çözdüm arkadaşlar, şuan çok olmasa da günde 50 index civarı alıyor.
Merhaba, benimle aynı sektörde bulunan birkaç site günde 3-4 bin adet içerik girip index alıyor. İçerikler şu formatta:

Lorem ipsum dolor {anahtar_kelime} amet, consectetur adipiscing elit. In et luctus {anahtar_kelime_2}, vitae porttitor purus. Phasellus {anahtar_kelime_3} fringilla mi. In hac habitasse platea dictumst. In quis justo nec purus luctus scelerisque quis vitae {anahtar_kelime_4}. Sed dictum eros tortor, in fermentum arcu dignissim et. Cras quis ultricies mi. Vestibulum sed maximus nisi, quis cursus arcu.

Benzer şekilde ben ekleme yaptığımda hiç index alamıyorum, sayfalarda bir problem yok ancak "hariç bırakıldı" olarak düşüyor. Sanıyorum ki sitenin yeni olmasından kaynaklı. Bu tarz bir durumda izlenmesi gereken strateji nedir? Günlük 10-20 ile başlayıp arttırmak işe yarar mı?

Rakiplerden sadece biri: