griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çin ayrı bir dünya ve Çin'in yazılım GİTHUBLARINDAN ben faydalanıyorum örneğin . GİTHUB'DA olmayan bir çok devasa kaynağı ÇİN GİTHUBLARINDAN bulabiliyorsunuz .
Çin zaten dünyanın geri kalanından çok farklı dünyalar yaşıyor . Her alanda her şeyde kendi alternatifleri var . Kendi dünyalarını yaşıyorlar . Onların kendi her şeyleri var .

Rusya konusunda biraz sıkıntı var . Ama Sosyal medya platformları , Arama motoru , forumları ama her şeyi var diyebiliriz gene . Ama Rusya'nın düşük ve orta düzeye yakın şekilde bağımlı olduğu gerçeği de apaçık duruyor .

Bu yüzden çakma çıkık yabancı çözümler üretmek yerine , sıfırdan kendi arama motorumuzu yazabiliriz , sıfırdan kendi bankacılığımızı , sıfırdan kendi ödeme araçlarımızı , sıfırdan kendi sosyal medyamızı ve kendi profesyonel medyamızı her şeyimizi sıfırdan yazarız .

Ekonomimizi gelişmişlik düzeyimizi refahımızı muazzam boyutlara getirir aç insan kalmaz ama :

Bu sefer de muhafazakar kitlemizi ve muhafazakar tabanımızı toptan kaybetmiş oluruz .

Çünkü Muhafazakar tabanımızı biz Yabancılardan KUZEY ülkelerinden hizmetler alıp , rutin işlerde istihdam ederek maaşlıyoruz fonluyoruz kaynaklıyoruz .

Üreten ve milli kısmı da aç bırakarak onları baskılıyoruz ve onları kullanıma hazır tutuyoruz .

Batının da bu işine geldiği için bizimle birlikte hareket ediyor .

Eğer ki muhafazakar ve dindar tabanı kurtarmak istemiyorsanız yerlileştirebilirsiniz sorun değil .
dostum ilk kendimizi ekonomiksel etkilememiz lazım din olayı en son baz alınır ki sanmam en son kelimeye dediğin gibi kendi arama motorumuz herşeyimiz olmalı ilk önce kendimizi yerelleştirelim kendimizi onlardan ayıralım