griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette kullanmaya devam edeceksiniz , " ... " nokta kullanılması gereken elzem olan bir noktalama işaretimizdir .
Ama yazar tarafından ifade edilmek istenenler " ... " ile okuyucuya bırakıldığı için ve görüyorsunuz haliyle ülkemiz olarak hiçte iyi bir okuyucu değiliz
Üst mesajlarda bir yerlerde ; SOSYAL KİMLİK TEORİSİ VE TRİBALİZM ile alakalı bilgilendirme yapmıştım , ORADA bile noktalar üzerinden azımsayıcılar ve abartıcılar diye iki grup oluştuğunu ve TRİBALLEŞTİKLERİNİ görüyoruz açıkça .

Elbette yapabilirlerdi , Elbette durumlar buralara kadar gelmezdi ; ama kimse siz ve ben gibi değil ki sönümlesinler göğüslesinler bütünleştirici olsunlar .

Denizaltı SUBAYI Vasili Arkhipov BKZ : Buradan kısa bilgilendirme alabilirsiniz .
Ayrıca yine benzeri örnek olarak : Stanislav Petrov

Sizin ve benim gibi insanlar oldukça bir yerlerde her zaman umut vardır .

MİKRO ÖLÇEK UNSUR OLAN VASİLİ ARKHİPOV , DEVASA ÖLÇEKTE MAKRO OLAYI ENTROPİYİ SÖNÜMLEYEREK VE GÖĞÜSLEYEREK DURDURMUŞTUR SİZ VE BEN GİBİ .

Konuyu baştan sona kadar dış linkler ile birlikte tekrar okudum, çok eğlenceli bir konu olmuş katkıda bulunan herkesin emeğine sağlık. Başlatan arkadaş ne demek istedi cevap verenler ne anladı da bu şeklide cevap verdi. Kim kiminle nerede kim kime ne dedi offf kafam yandı. Ben kaçtım. ... 😁😁😁 Herkese hayırlı geceler. Allah rahatlık versin 🌹🌹🌹