Üç nokta aradaki kopukluğu da ifade eder . Bir konuyu açmaya başlarsınız ; ilerlersiniz ilerlersiniz ama ilerle ilerle bitmez . Araya ... nokta koyuverirsiniz okuyucu hayal dünyasında orayı olması gerektiği şekliyle tamamlar .
İlginçtir bu konuda aradaki kopukluk şöyle olabilir
... ... ... ... ... ... ... ... ... ...... ...
Hakikaten üzerine çok düşündüm ama tam olarak anlayamadım .
Araya nokta koymayı tartışmadık, yapılanın doğru olduğunu yazmadım, anlam yüklemeyin bu kadar dedim. Son kısma nokta koymayı tartışıyorduk.
Neden anlamayayım hocam sizi

Acaba öyle mi diye soru sormuşum. Siz de doktorla radyocuyu örnek vermişsiniz. Benim sinir olduğum şey her ikisinde aynı şekilde insanları küçük, bilgisiz vs. görüp aslında kendilerinin öyle olmaları. Neyi anlatmaya çalıştığımı anlamı istiyorsanız da dediğim konuyu bulup atayım.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Benim gibi de düşünün istemiyorum fakat insanları küçük görmekle, eleştirmek arasında ince çizgi vardır. Parayla imanın kimde olduğu anlaşılmadığı gibi, zeka ve aklın da kimde olduğu belli değil bence
Kısa kısa yazıp durma vallahi sinir oldum artık . Bir seferde anlat işte olay ne , nedir bunun altında yatan sebep ?
neden bu kadar agresif yaklaşıyorsunuz olaya. bir konuyu farklı yönlerden tartışıyoruz işte. siz kelimenin sonunda ortasına taşıdınız noktaları