ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ısrarla konuyu anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Size neden bu durumu yaşadığınızı söylüyorum yok öyle değil diyorsunuz biz bu sorunu yaşamıyoruz diyorum yine yok öyle değil bizim dediğimiz doğru diyorsunuz madem kendi dediğinizin doğru olduğuna bu kadar inanıyorsunuz neden konu açtınız.
Size göre benim sorunumun kaynağı; tedarikçinin bana güvenmemesi, durduk yere çamur atmam v.s. siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Anlatın düzgünce sebebi üstüne tartışalım. benim bu güne kadar nakit çalıştığım tedarikçiyle ne sorunum olabilir? Ben hariç aynı sektörden arkadaşlarım aynı problemi yaşıyorsam sorun ne olabilir? Yok ucuz atlatmışlar, yok verilmiş sadakaları varmış? Anlamıyorum amacınız nedir? Daha önce ticaretimiz mi oldu böyle cümle kurabiliyorsunuz? Ben 20017 yılında 2 m dolar malzeme alımı yapmışım bayiden, parasını nakit ödemişim. Saydığınız hangi sebep bu sonuca varır? Ben soruyorum 1 yılda 2m dolar alım yaptığım tedarikçinin beni sallamamasının nedeni nedir? Bana muhalif cevaplarla gelirseniz bende sizi tiye alırım. Eğlenmek istiyosanız aynı üslup ve mesajlarla devam edin.