3-4 Gün evvel foruma da reklam vermiş bir SMM panelden instagram takipçisi aldım.
Açıklama da bot ve gerçek karışık deniliyordu, servis 3-4 liralık değil pahalıydı da.
Doğal olarak bende %20-30 bot olabilir dedim ama %85-90 oranında bot geldi.
Zaten 260 civarı takipçi gönderdiğim için tek tek baktım profillere ve saydım.
Ardından sağlayıcının konusuna referans olması için (diğer alacak arkadaşlara) aşağıda bulunan mesajı tarafsız olarak yazdım:
Ben "Bayan Türk Takipçi" servisi için yorum yapıyorum (almayı düşünen varsa)
%80-90 Bot ve bot oldukları inanılmaz belli, neredeyse sıfır takipçi ve sıfır gönderi.
Kullanıcı adları fena şekilde atmasyon, tutarlılıktan uzak, biolar bomboş vs..
Servis açıklaması aşağıda belirttiğim şekilde, yarın müsait bir zamanda hepsini temizleyeceğim profili resmen mahvetti, Allah'tan deneme için 260 tane gönderim yaptım da işim çok sürmez. Almayı düşünen arkadaşlara referans ve bilgi olması açısından paylaşıyorum.
Sağlayıcı şikayet etmiş ve yönetimden aldığım mesaj şu şekilde oldu:
Mesajınız Forum Kurallarına aykırı oluşundan dolayı silinmiş olabilir.Tarafınıza ait mesaj silme işlemlerinin tekrarlanmaması adına lütfen Forum Kurallarını tekrar gözden geçiriniz.Moderatörümüz tarafından işlem ile ilgili gerekli açıklama aşağıda yer almaktadır. Ticari konuları karalamayalım,Mağduriyetiniz varsa lütfen şikayet konusu açın.
Şimdi merak ettiğim şey şu aslında, hizmetler için olumlu yorum verildiğinde (diğer kullanıcılara referans için) konu içine yazmak serbest fakat neden deneyimimizi tarafsız olarak yazdığımız zaman konu siliniyor ve karalama damgası vuruluyor?
Yani tabi ki r10'da bir tarafsızlık var, gerek siyasi konular, gerek kurumsal veya ücretli üyelerin haksız olduğu durumlarda bunu çokça görüyoruz ve yönetimin büyük oranla adil davrandığını söyleyebilirim.
Ancak ben isterdim ki olumlu bir hizmet bildirimi kadar tarafsız olumsuz bir hizmet bildirimi yaptığımda da mesajım silinmesin ve başka insanlara referans fikir olarak kalabilsin.
Şikayet konusu açmaya gerek duymadım, zira 5-10 TL tutarında bir hizmetti açsam da sağlayıcı gelip açıklama da "aktif bot karışık" yazdığını belirtip haklı çıkmaya çalışacak ve büyük ihtimalle de haklı bulunacaktı.
Diyorum ya enteresan bir durum söz konusu, mesela host satsam 1GB'e kadar bw desem ve her hosta sadece 3-5mbit sağlasam, şikayet konusu açılınca bende haklı çıkar myım, nasıl olsa "1gb'e kadar yazdım" diyerek....