kubilay_oral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kendim iyi kötü yapıyorum da profesyonel bir tasarım yaptırsak yaprak test, deneme vs. Sayfasının ortalama piyasası ne kadar? Hiç konusunu da görmedim, piyasayı da bilmiyorum. Ücretsiz kaynaklar üretip öğrencilerle buluşturuyoruz. Emek veriyoruz bari profesyonel olsun diyorum.

Mesela https://www.turkceci.net/lgs-kirmizi...tleri-listesi/ bu testleri ben dizdim ama daha iyi olabilirdi sanırım. 🙂
Merhabalar hocam. Ben profesyonel olarak yapıyorum dizgi işini. Sizin testleriniz ücretsiz dağıtımlar için gayet uygun ama satış için çok uygun değil. Nedenini sorarsanız artık LGS de soru köklerini kutucuklar içine alarak ve bol görsellik ve shutterstock ile süslemeden rakipleriniz karşısında durmanız çok zor. Piyasada yaygınlaşan bu tarza uymayan bir yayınevi yok. Dolayısyla sizin tarzınızda dizgi istiyorsanız evet diğer arkadaşların da söylediği gibi 15-20 TL arası değişkenlik gösteriyor fiyatlar. Ama benim bahsettiğim Yeni Nesil tarzında dizgi yaparsanız hem yayınlarınız çok özel olur, beğenilir, seçilir hem de rakiplerinizle dişediş bir rekabete koyalabilirsiniz. Bunun şuan ki piyasa maliyetleri ise 25-30 TL arasında yapılıyor. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.