Cok haklisin tabiki, ama genel olarak bakildiginda legallikten her zmn bende yanayim..
Youtube o kadar gidenlerin sizce sebebi ne? Ekonomi dimi? Herkes yurtdisi icin mucadele ediyor.. Kendi kuzenim doktor ve saglik bakanligi Almanya icin sinav acip almanyaya gitti.. Herseyin dogrusu tabiki yarar ama genel olarak bakildiginda zamaninda dedelerimiz nasil Almanyaya gitti? Legal mi..
Hic birsey kolay degil ve bu hayat kolay mi ?
Bence hic degil..
Bir sekilde herkrs hayatini duzeltmeye calisiyor ve ekonomik ozgurluk pesinde.. Tanidigim texasta 25 yildir orada ve sponsor olarak beni alamiyor yanina neden suan hersey kapali diye..
New york veyahut pensilvanya bolgesine gelirsen yardimci olurum. bazi seyleri kolay saniyorsunuz ama ben 1 yil homeless gibi disarida uyudum ne annemden ne babamdan para istedim
Sahsi fikrim kesinlikle legal sekilde gelinmesidir. "turist veya ogrenci vizesi"
arkadaslarinin gecmesi seninde gececegin anlamina gelmiyor.
2 tane gelmek isteyen tanidigim sinirda bulunan collerden gecerken kartellere yakalandi ve olduruldu.
meksikaya geldiginiz gibi daha ucaktan inmeden, geri donus ucaginiza bindirileceksiniz bilginiz olsun.
bende dolar 1 iken buraya geldim donmemeye karar verdim ve 16 yildir abd deyim 5 yil once vatandaslik aldim ama hicbir zaman illegal olmadim