Ülkemizi kötülemiyorum, Türkiye’ye gibi bir ülke bir daha gelmeyecek tarihimiz gurur ve onur verici bir çok ülkede hala tarih derslerinde Atatürk’ü anlatıyorlar . Ülkemizin her bir şehrinde tarihi eserler var 4 mevsim görüyoruz Avrupa ülkesiyiz mükemmel bir ülkeyiz . Lütfen konuyu farklı yerlere çekip duyar kasmayın ben sadece toplumumuzun kötüye gidişatını görmenizi istiyorum konu içinde örneklendirerek bunu anlattım lütfen artık “kötüleme, kabullen” demek yerine “daha iyi nasıl olabiliriz ?” Sorusunun cevabını arayın .
konuyu medeniyet diye açıp ülkeye kötüleme gitmek bence gereksiz olmuş. 5 yaşındaki bir Türk çocuğu kumbarsını ukraynalılar gönderdi. Şöyle diyebilirdin. bizi medeniyetten öteleştiren Atatürk ilke ve inkilaplarından arıyan bizi biz eden maneviyattan ayıranlar için desen eyvallah. ülken hala Atatürk'ün bıraktığı ülke. avrupada balkanlarda yaşarsan anlarsın. örnek: saraybosna'da bir antikacıda Atatürk portresi duruyor dev gibi adamla türkçe konuş bilmez ama bu kim diyorsun Atatürk diyor. Biz medeniyetiz önce kendimizi eğriltelim sonrası kolay. ha açgözlü mü olduk evet. vesselam