Putin zaten haklı. Sadece ukraynanın inadı yüzünden savaş çıktı. Ben ukraynanın yerinde olsam Rusya destekçisi olurdum. Avrupa gaza getirdi bıraktı ukraynayı tek. Putin her açıklamasında söylüyor. Ukrayna ve Rusya tek millettir diye.
Ukrayna başkanı tecrübesiz ve çok toy. ABD ile yakın durdu kendi kafasına sıkmış oldu. Abd ile asla iş yapmayacaksın çünkü seni maşa gibi kullanır herzaman kendi elini yakmaz. Yol yakınken vazgeçip abd ortada bırakıp rusya tarafına geçecekti işler bu noktaya gelmezdi. Dün bir video izledim putin açıklama yapıyor nato ve abd ile ilgili tarafsız dinleyen bir insan zaten %100 hak verir. Bak yunanistana dedeağaca abd habire asker yığıyor biz bişey yapamıyoruz tabi nato üyesiyiz diye. Ama rus uçağını düşürdüğümüzde nato kendi insiyatifimizle düşürdüğümüzü söyleyerek rusya savaş açarsa karışmam demişti. Kendimizden başka dostumuz yok. Belki yanlış düşünüyorum ama batı yerine doğuya yönelmek bizim çıkarımıza olur herzaman. Rusya ve Çin ile ilişkiler artsın daha makul olur.