MBuyukpolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle hocam öncelikle bu yolda başarılarınızın devamını en içtenlikle diler konuya giriş yapmak isterim;
Ben PHP bilmezken Emrah Yüksel hocama denk geldim YouTube üzerinde onun yaptıklarını tekrar ettim, tekrar etmekten ziyade neden ne işe yaradığını anlamaya çalıştım yetmedi Google'dan hangi fonksiyon ne işe yarıyor anlamaya çalıştım. Ezberlemeyeceksiniz kodları sadece mantığını anlamaya çalışın 1-2 proje yapıp göz aşinalığı oluştuktan sonra kendiniz yazmaya başlayacaksınız bundan emin olun. İkinci olarak ücretsiz olarak paylaşılan PHP scriptleri var o scriptleri indirip kodları inceleyip kendiniz de pratik olması açısından kendinizi geliştirmek adına projeler yazabilirsiniz. Kendi ürettiğiniz projeleri görünce motivasyon olarak yükselecek daha sonra sürekli yazmak isteyeceksiniz. Sözün özü pratik yapın ve mantığını kafanızda oturtun gerisi çorap söküğü.
Sevgilerle..
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi eğitmenden çok kişinin gayreti önemli. Hepsi aynısını anlatıyor, anlatımın %100ünü eğitmenden beklemektense, anlamadığımız yeri araştırmak gerek. Yeterli cevaplar aldım, çok teşekkürler.