Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversite biter bitmez askerliği aradan çıkartacağım zaten, bakalım ne olacak...
Bende senin gibi yapmıştım güzel kardeşim . Elimde HER TÜR İMKAN OLMASINA RAĞMEN BEDELLİ YAPACAK PARAMIN İMKANIMINDA OLMASINA RAĞMEN .
SIRF ÖDEVDİR ANAYASAL ÖDEVDİR AYRICA KAZANÇTIR DENEYİMDİR DİYEREK ASKERLİK DAİRESİNE GİTMİŞ VE BAŞVURUDA BULUNMUŞTUM .

Bu arada bilmen gereken bir şey daha var .

Barış zamanı dalga geçerler alaya alırlar horlarlar dışlarlar adam yerine koymazlar . PATATESCİ SOĞANCI DERLER ALT TARAFI ÇAVUŞMUSSUN NE KONUŞUYORSUN FALAN DERLER .
SAVAŞ ZAMANI : BİZ ONLAR İÇİN EN ÖN SAFTA BÜTÜN BİRİKİMİMİZLE MEVCUDİYETİMİZLE MÜCADELE EDERİZ ONLAR UTANIRLAR BELKİ YÜZLERİ KIZARIR
BARIŞ ZAMANI YİNE : BİZLERİ HORLARLAR DIŞLARLAR .

Çünkü bunların olayı bu : Kendisinin dürtüsüne güdüsüne aykırıysan ; seni aşağılamak horlamak dışlamak için elinden gelen her şeyi yapar .
Ne kadar çok erirsen tecrüben bilgin ne kadar çok artarsa ; bunlarla alakalı çıplak gerçeği de çok net ve berrak görürsün .

Tavsiyedir , YATIRIM tavsiyesidir