trchalar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fahiş fiyata bahane olduğunu sizdin yazdığınıza istinaden söyledim. Evet kaç yıldır çalıştığım yerler var. Kaç yıldır çalıştığım yerlerde bu şekilde zaten. hayatım boyunca ne çek, ne vade, ne kredi kartı kullandım. Her zaman nakit ve ödeme sonrası malzeme satın aldım. Bu problem sadece benim değil beraber çalıştığım bir çok firmada aynı şekilde. Kendi evinize eşinize dostunuza aldığınız 1-2 adet cihaz alışverişiyle piyasayı kıyaslamayın. Piyasanın durumu budur. varsa önereceğiniz tedarikçi yönlendirin görüşelim. Yoksa sadakanızı alıp uzaklaşabilirsiniz.
Ne kadar sürede hangi firmalar ile çalıştığınızı bilemem ancak ayda çalıştığım firmalara neredeyse trilyonluk bilişim grubu ürünlerinin satın alma onaylarını veren birisi olarak böyle bir duruma denk gelmedim. İnsanları fırsatçı, fahiş fiyat veriyor, ekonomik durumları iyi galiba diyerek zan altında bırakmak yerine belki de sorun sizdedir firmalara yeterince güven vermiyorsunuzdur bu ihtimali de bir düşünün derim. Yoksa özellikle uzun yıllar çalıştığınız firmalar neden teklif vermesin.