ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok merak ettim kaç senedir bu sektörde olduğunuzu yani senelerdir bu sektör içerisinde olan birinin ne zamandır gelen teklifi beklemesi enteresan geldi hele ki bu ürün öyle sadece belli başlı yerlerde olan bir ürün değilken. Adam size fiyat bile vermemişken adamları fahiş fiyat vermekle itham etmişsiniz bu kaçıncı seviye bilmiyorum ama adamlar size bilerek ya da bilmeyerek fiyat vermeyerek belki de kendilerini kurtardılar verilmiş sadakaları varmış.
Fahiş fiyata bahane olduğunu sizdin yazdığınıza istinaden söyledim. Evet kaç yıldır çalıştığım yerler var. Kaç yıldır çalıştığım yerlerde bu şekilde zaten. hayatım boyunca ne çek, ne vade, ne kredi kartı kullandım. Her zaman nakit ve ödeme sonrası malzeme satın aldım. Bu problem sadece benim değil beraber çalıştığım bir çok firmada aynı şekilde. Kendi evinize eşinize dostunuza aldığınız 1-2 adet cihaz alışverişiyle piyasayı kıyaslamayın. Piyasanın durumu budur. varsa önereceğiniz tedarikçi yönlendirin görüşelim. Yoksa sadakanızı alıp uzaklaşabilirsiniz.