ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla açıkçası ben şikayet konularına yazmaktan ziyade forumdaki bir satış konusundan hizmet alıp memnun kalmadıysak ya da eh işte diyebileceğimiz bir hizmet aldıysak bunu neden konuda yazamıyoruz konu baltalayıcı mesaj olarak siliniyor ya da uyarı alıyoruz onu anlamıyorum. Adamın satış konusundan hizmet almışım memnun kalmadım ya da almak isteyenleri uyarmam gereken bir nokta var mesaj atıyorum hemen peşinden bir bakıyorum mesajım yok hemen ardından bir PM ve konu baltalayıcı mesaj yasak tekrarında ceza alırsınız yazıyor bu kural bir tek bana mı saçma geliyor acaba.
Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çeşitli çeşitli senaryolar var elbette ama en çok yaşanacak senaryoyu hepimiz biliyoruz. Bir satış konunuz olduğunu düşünün. Satış konunuzun haksız bir olumsuz yorum aldığını düşünün. Çok zorunuza gider. Bir şikayet konusu olmadan da kimin haklı kimin haksız olduğu tespit edilemez. Zaten yorumu aldığınız anda da sizin düşündüğünüz sisteme göre yorum silinmeyeceği için konu içerisinde veya özel mesajda o yorumu atan kişiyle de polemiğe gireceksiniz. Hem konunuz haksız yere kirlenebilir hem de polemik sonucu ceza da alabilirsiniz. Bu nedenle şu anki gibi olması daha iyi. Mağduriyet olması durumunda zaten şikayet moderatör ekibi yardımcı oluyor. Benim düşüncem böyle. Öneriler duymak güzel, zaman zaman öneriler kural olarak da dönüyor zaten. Bu tip kurallar çok düşünüldü ve yaşanan sorunlardan sonra çözüm olarak getirildi.
@Bip; Selamlar hocam, şöyle birşey de var adam tanıtım yazısı satıyor 100 adeti XXX tutar diyelim pm atıyorsun site adresleri için. attığı siteler da pa doğal olmayan yollarla kasılmış çöp siteler yani R10da satışı yasak olan siteler bu durumu yorum olarak yazdığımızda da yine cevabımız siliniyor böyle durumlara müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum.