Valla açıkçası ben şikayet konularına yazmaktan ziyade forumdaki bir satış konusundan hizmet alıp memnun kalmadıysak ya da eh işte diyebileceğimiz bir hizmet aldıysak bunu neden konuda yazamıyoruz konu baltalayıcı mesaj olarak siliniyor ya da uyarı alıyoruz onu anlamıyorum. Adamın satış konusundan hizmet almışım memnun kalmadım ya da almak isteyenleri uyarmam gereken bir nokta var mesaj atıyorum hemen peşinden bir bakıyorum mesajım yok hemen ardından bir PM ve konu baltalayıcı mesaj yasak tekrarında ceza alırsınız yazıyor bu kural bir tek bana mı saçma geliyor acaba.
https://www.r10.net/forum-kurallari/
Yukarıda linkini verdiğim genel forum kurallarının 25. maddesi gereğince konulara olumsuz yorum yazmak ve konu baltalayıcı yorumlar yapmak yasaktır. Mağduriyet varsa şikayet konusu açılabilir.
Bunun sebebi konulara o şekilde yorumlar yapıldığı zaman detaylar yazılmadığı için kimin haklı kimin haksız olduğunun yönetim tarafından bilinememesidir. Bu nedenle de şikayet konusu açılması isteniyor.
Bir diğer neden de ticari konulara o şekilde yorum yapmak karşılıklı polemiklere sebebiyet verir ve günün sonunda iki taraf için de istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz. Zaten mağduriyet ve anlaşma dışında bir şey olması durumunda r10.net -zorunda olmadığı halde- üyelerin şikayet taleplerine bakıp bir karara bağlamaktadır.