Ustalardan reklamla alakalı 2 bilgi almak istiyorum. 1.görseldeki açılış sayfası deneyimi ortalamanın altında? Yaptıklarımı yazayım yapmadıklarımı siz söylerseniz sevinirim. Anahtar kelime web site nihai url de geçiyor yani web sitesinde anahtar kelime özgü bir sayfa oluşturdum. İçerikte 600 kelime üstü anahtar kelimeyle bütünleşik makale yazdık (h1-h2-h3 ve linkleme vs yapıldı) İçerikte görsel kullanıldı Ama aynı anahtar kelimede google adsde bu sayfam aynı ayarlarla açılış sayfası deneyimi ortalamanın üstündeyken, şimdi ortalamanın altında (hiç bir ayar vs değiştirilmediği halde) 2. görseldeki mobilde sadece çizdiğim yerde yani gmb kısmında reklamlarda çıkmak istiyorum sadece burada çıkabilmenin bir formülü varmıdır? (fb ve ig de sadece instagramda, keşfette vs yapabiliyoruz ya onun gibi) Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
Girmiş olduğun anahtar kelimeler başlık ile alakalı olmalı bide basına merak uyandırıcı bi ibare ekleyebilirsin. dikkat falan yazma fırsat falan yaz hem optimizasyon puanın yükselir hemde tık bası maliyetin düşer