Ne parasından bahsediyorsun hocam sen ? Konu paraysa Türk vatandaşlığı 250 bin dolar. Fasfakir afrika ülkerinden bile bu paraya vatandaşlık alamazsın. Ne parasından bahsediyorsun. Haksızlıklık, hırsızlık, yoksuzluk, yobazlık, şu yukarda örnek verdiğin sıkıntı yaşayanların bile sebebi cahil yobaz yönetimler ve onların destekçileri. Vatan ile devleti , devlet ile hükümeti bir birinden ayrı varlıklar zannettiğiniz sürece hiç birşeyde düzelmez. Ben parasızlıktan değil, kıçında donu yokken hala elindeki ekmeği çalmaya uğraşan hırsızları savunan bu milletten bıktım, kaçtım. Sen kal, gel demedim kimseye, herkes hak ettiği şekilde yaşar.
Dehşet kuramı yönetimi , ZOOLOJİK TEPKİ , İÇSEL VE DIŞSAL SAVUNMA MEKANİZMALARI , GÜDÜLENME , DÜRTÜ , POPÜLİZM , GELENEKSEL VE KARİZMATİK OTORİTE HARMANI , BASKIN OTORİTE FİGÜRÜ ALFA SEÇKİN
Tabi bu silsilelerde ruh ve sinir hastalıklarından dertli ; akli melekeleri zayıf veya olmayan cezai ehliyeti olmayan ; müşahede altında tutulması gereken hastalar da yoğun ve yaygın her zaman kullanılıyor ya !
ne diyeyim sizin adınıza sevindim . Ama kararınızı lütfen ölümden korkup sıtmaya razı olmak şeklinde almayın , ya da bir başka TÜRKİYE olan bir yerden almayın .
İnsan hakları olarak zaten sizin hakkınız . Asıl hak ettiğinizi biz sağlayamadık özür dileriz . Ben özür dilerim .
Teşekkürler .