Merhaba arkadaşlar, MSI Katana GF76 11UC modelini kullanmaktayım. Nerdeyse aldığımdan beri Windows 11 kullandım. Oyunlarda üçer beşer dakika aralıklarla kare hızı bi anda düşüyor oyunlarda takılma yaratıyordu. Dün en son PUBG'de son elde 110-120 FPS arasında seyrederken bi anda 35-40 arasına düştü. Bir daha da düzelmedi. (O tur boyunca düzelmedi yani, sonra da girmedim bir daha) Windows 11 sorunlu droplar var geçme dedik biz sana felan dediler. Windows 11 ile alakası gram yok bunun dedim. Bugün öğlen Windows 10 format attım. Halen daha kurulum yapıyorum sabahtır bir çok şey kurdum ancak bir de ne göreyim? FPS Droplar benle beraber gelmiş Biraz zaman geçsin dinleneyim de Windows 11 geri döneceğim. MSI Support'a daha önce ticket açtım adamlar inanmadı ve aynı modeli kendi önlerinde denediklerini ve en ufak bir problemle karşılaşmadıklarını söylediler. Makineyi kırma derecesine geldim, Allah rızası için nasıl düzelteceğim bir çözüm yolu yok mu?

NVIDIA Geforce RTX 3050 Laptop 60W / Intel i7 11800H model
Windows güç planı dengeli mod ve yüksek performansta aynı sonuçlar alındı hiçbir şey değişmiyor
NVIDIA Control Panel güç yönetim modu Maksimum performans seçili
MSI Center yazılımında kullanıcı modu Uç performans seçili

Düzenleme: Sorun düzeldi. Laptoptaki önemli tüm bilgileri buluta aktarıp servise gönderdim. Bilgisayar için değişim kararı verildi. Bilgisayar değişimden geldi sorun yok. (Unreal Engine oyunlarında var sadece, motor sorunu varmış)