Ben yazacaktım ancak yazıldığını gördüm. Öncelikle
KraLL54 arkadaşımızın bu açıklamalarını dikkate alın. Bunlar önemli. Nedir buradaki önemli noktalar;
1 - Rakiplerinizi inceleyip onların backlink stratejilerine uygun davranmak. Bu sitenizi bir sonraki seviyeye taşıyacak.
2 - Search console 'a yansıyan schema hataları dahil bütün hataları tek tek kontrol edip çözmeye çalışın. Her çözdüğünüz hata sitenizi bir seviye yukarı taşıyacak. Bu aynı zamanda sıralama ve organik hit artışı demek.
3 - Teknik SEO detaylarını asla göz ardı etmeyin. Örneğin sitenizin kod yapısında dil tanımlaması yoksa bu ciddi bir sorun.
Siteniz hakkında daha detaylı bilgi elde etmek ve bilinçli adım atmak için
Analiz ve SEO Yol Haritası tavsiye ediyorum.
Ortalama konum çok düşük, bunun sebebi de sitenin otoriter olmaması.
Globalde rekabet çok yüksek hocam, off-page SEO tarafında hiç bir bilginiz yoksa en azından rakiplerinizin aldığı linklerden yola çıkarak bir link inşası yapabilirsiniz.
Yine şunu net olarak söyleyeyim, On-Page SEO tarafında insanlar sitelerinin kusursuz olduğunu düşünüyor fakat Analiz hizmeti verdiğim için kusursuz olarak görülen sitelerde bile en basitinden schema hataları bulabiliyorum.
On-Page SEO tarafı basit olarak görülse de aslında Off-Page SEO'dan çok daha detaylı, sürekli takip edilmesi gereken bir konu.
Teknik SEO'ya zaten daha girmedim bile.