Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili hocam kusura bakmada, burada tek derdin paramı öyle bir durumda? Kimler ne zorluklar çekiyor haberin varmı senin? Ne perişanlıklar çekiyor, ama yinede o VATANSEVER kardeşlerimiz bu ülkenin bir karış toprağını vermemek için burada kalır, sizin gibi kaçmaz. 2 senede ne değişti?? Bu VATAN ne dertlerden sıkıntılardan geçti!

Varsın VATAN, ALLAH, NAMUS derdimiz olsunda hepimiz inelim DÜŞMAN karşınına. Senin bence şimdiden bu VATAN dan ayrılman gerek.
Cebimde yeri geldi 1TL bile olmadı, kötüye sarıldık hatalar yaptık. Pişman olduk düzelttik, Allah yardımcımız oldu. Ama böyle bir isyanda bulunmadık. Derdiniz HÜKÜMET ile ise lafı VATAN'ı ağzınıza alıp yapmayın.

Bu forumda ilk polemik yorumumdur bu arada.
Ne parasından bahsediyorsun hocam sen ? Konu paraysa Türk vatandaşlığı 250 bin dolar. Fasfakir afrika ülkerinden bile bu paraya vatandaşlık alamazsın. Ne parasından bahsediyorsun. Haksızlıklık, hırsızlık, yoksuzluk, yobazlık, şu yukarda örnek verdiğin sıkıntı yaşayanların bile sebebi cahil yobaz yönetimler ve onların destekçileri. Vatan ile devleti , devlet ile hükümeti bir birinden ayrı varlıklar zannettiğiniz sürece hiç birşeyde düzelmez. Ben parasızlıktan değil, kıçında donu yokken hala elindeki ekmeği çalmaya uğraşan hırsızları savunan bu milletten bıktım, kaçtım. Sen kal, gel demedim kimseye, herkes hak ettiği şekilde yaşar.