Hocam çok gecmiş olsun
Benimde annemin ihtiyacı vardı
Facebookta 40-50 kan aranıyor sayfasında paylaşıp kısa sürede bulmuştuk sizede tavsiye ederim hocam
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin ne yazık ki aynı şehirde değiliz.
Konuyu okuyan arkadaşlar 1 yorum yaparsa popüler kategoriye taşırsak iyi olur, daha çok kişiye ulaşabilir.
Acil şifalar dilerim.
Konuyu okuyan arkadaşlar 1 yorum yaparsa popüler kategoriye taşırsak iyi olur, daha çok kişiye ulaşabilir
Acil şifalar dilerim.
Konuyu okuyan arkadaşlar 1 yorum yaparsa popüler kategoriye taşırsak iyi olur, daha çok kişiye ulaşabilir
bu yorumu dikkate alabilirsiniz
aynı yerde yakın zamanda arkadaşımda tedavi gördü. kontrolleri devam ediyor. sizde nasıl bilmiyorum ama ben arkadaşa kan vermeden önce uygunluk testi yapıldı, olumlu olunca kan vermeden bir gün önce akşamdan vs de oluyor, ufak bir iğne ve hap uygulaması olmuştu. tıbbi terimlere pek hakim değilim, o zaman arkadaştan öğrenmiştim ama hep latince kelimeler unuttum isimleri. özetle bu iğne ve bir adet hap kandaki lazım olan maddenin değerlerini yükseltiyormuş. bu fazlalaşan kısmı alıyorlar, size lazım olan yine sizde kalıyor. almak içinde bir makinede 2 3 saat bağlı kalınıyor, bir koldan kan alınıyor, ayrıştırıyor makine, diğer koldan tekrar veriliyor vs. bu şekilde kan verenlerde tekrar kısa sürede veremiyor sanırım. uzman arkadaşlar anlatmaya çalıştığım durumu daha iyi anlatacaktır. demek istediğim, yanında değilseniz bunun detaylarını babanızdan, ya da orada tedavisiyle ilgilenen doktorlardan öğrenin ona göre de bağışçı ayarlayın. iş kanser tedavisi olunca, hele de ilik kanseri herkesten kan almıyorlar, önce uygunluk sonuçlarına bakıyorlar, sonrada süreç yukarıda dediğim gibi gerçekleşiyor. direk oraya gitmekle olmuyor diye biliyorum. eş dost akraba zaman ayıracak, ilgi gösterecek kişilere önce ulaşırsanız daha iyi olur gibi. zor süreç, sabır dilerim. çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
Hepinize çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız önerilerinizi dikkate alacağım. Var olun