Merhaba, hizmetlerin yeni sunucuya taşınması esnasında WiseCP tarafından tüm siparişler iptal şeklinde işlenmiştir. Bu konu açılmadan önce ilgili kullanıcının hizmeti tekrar aktif hale getirilmiştir. Ancak ne yazık ki kendisi karalama amacında konuyu açtığından ötürü düzenleme gereksinimi duymamıştır. Firma sahibi değilim, alt tarafı IT yöneticisiyim, ancak söylemem ne kadar doğru olmasa da söylemeden durmayacağım. Numan bey, hem L7 ddos attack çıkıyorsunuz sitemize hem de bir tane ile yetinmeyip 4-5 tane şikayet konusu açıyorsunuz. Sizinde IT sektöründe çalıştığınızdan haberdarız, yakın zamanda hakkınızda gerekli işlemlerin uygulanacağından emin olabilirsiniz. Bu bir tehdit değildir, yanlış algılamayın, yalnızca hazırlıklı olun diye ön uyarı.
Saygılarımızla.
Kanıtları iletin lütfen l7 tarafımca çıkıldığında dair bekliyorum.
Hosting Şirketi satış konunuzda bir arkadaşım size sormuş hangi şirket satılık diye webcity.net.tr demişsiniz konuşmaların ekran görüntüsü dahi duruyor bir it çalışanına göre ne kadar yetkilisiniz lütfen banada bu tarz bir suçlama yaparken kanıt sunun ve ben sunucuya 1 kere dahi girmedim giremedim sunuculara kimin sunucusu kimde belli değil bir sunucu 1 haftada kuruldu neyi yargılıyorsun