steph4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk dediğiniz konuda sanırım kendimi çok iyi anlatamadım, bu sebeple eleştiriniz anlıyorum. Çok haklısınız, zaten 6 ayda direkt sitem hitlensin diye bir amacım yok. Sadece gelişme göstermediğini düşündüğüm için yardımlarınıza ihtiyaç duydum.

Diğer hususlar konusunda çok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı tavsiyeleriniz var. İlk önce web core kısmını halledeceğim, daha sonra qb ile uğraşacağım. Benim istediğim tam tavsiyeler bunlardı aslında. Yani başlangıç olarak birşeyleri yaptım sayılır, projenin ilerlemesi için neler yapmam gerektiği konusunu bilmiyordum. Şimdi on-page seo ve web core ile uğraşacağım.

Şunun da farkındayım, bütün bunları yaptıktan sonra da başarısız olabilirim ama en azından denemek istiyorum. Çünkü bu alanda öğrendiklerimi aynı zamanda çalıştığım firmada da uyguluyorum.
domain değeriniz 40 olmadıkça, QB kısmı 20 30k olmdıkça ve her gün özgün okunabilir ve kullanıcı deneyimi fazla olan içerikler olmadıkça siteniz güzel bir netice alamaz 10 yıllık tecrübem bunu söylüyor hocam size tavsiyem bunlara odaklanın sabırla pes etmeyin önünüze 1 yıl 2 yıl hedefler koyun emin olun siz bile bu verimsiz günleri unutacaksınız ozaman. amacım eleştiri değildi aslında doğru yönü göstermekti, bu kriterlerin üzerinde çalışın bir zaman sonra meyvelerini toplayacaksınız emin olun

içeriklerinizde;
h tag ları kullanın
bol bol özgün resim kullanın ( google için ön plana çıkan içeriklerde seviyor
makalelerde mutlaka maddeleme listeleme ve alıntı gibi özellikleri kullanın
site içerisinde linkleme ile yazılar arası tıklattırın gezdirin ( bunun adsense tbm oranınıza faydası olur, şöyle ki, ziyaretçi girdiği sayfada reklama tıklarsa 20 kuruş alıyorsanız, siz bu ziyaretçiye 2 3 sayfa gezdirip sonra reklama tıklattırıyorsanız 1 2 tl alırsınız.
kendinize youtube kanalı açın, özgün video yapmaya çalışın amatörcede olsa bunun faydası var.

projenize ciddi baktığınızı varsayarak tüm bu önemli detayları yazdım. umarım faydası olur. temennim başarılı olmanız yönünde