ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hevesinizi kırmak istemem ama bukadar kısa bir sürede istediğiniz sonucu almak istemeniz normal değil, yani sitemi açayım 6 ay içerik gireyim hop patladı gitti olmuyor malesef ben yaptım diyende yalancıdır.

mesele şu; sitem öyle bir hale geldiki girdiğim içerik ilk 3 ten sıralamaya giriyor!, böyle bir siteniz yok ise değil 6 ay 6 yılda içerik girseniz aynı yerinde sayıyor.

zaten şuan, aranması az rekabeti olmayan içeriklerile hit yakalamanız gerekiyor sürekli böyle devam edin, diğer yandan ziyaretçiyi geri getirme yollarına başvurun, google gözünde dönüş olmayan site pek te otorite sayılmıyor.

sitenizi sosyal medya ile beslemeniz güzel, ama bunun yanında web core değerlerini geçmeniz sıralama atlatır size faydası olur.

son olarak size tavsiyem, girdiğiniz yazınının güzel sıralama almasını istiyorsanız attığınız otorite değerlerinde ( QB ) kısmını yükseltin buda benden size bir tiyo olsun
Hocam ilk dediğiniz konuda sanırım kendimi çok iyi anlatamadım, bu sebeple eleştiriniz anlıyorum. Çok haklısınız, zaten 6 ayda direkt sitem hitlensin diye bir amacım yok. Sadece gelişme göstermediğini düşündüğüm için yardımlarınıza ihtiyaç duydum.

Diğer hususlar konusunda çok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı tavsiyeleriniz var. İlk önce web core kısmını halledeceğim, daha sonra qb ile uğraşacağım. Benim istediğim tam tavsiyeler bunlardı aslında. Yani başlangıç olarak birşeyleri yaptım sayılır, projenin ilerlemesi için neler yapmam gerektiği konusunu bilmiyordum. Şimdi on-page seo ve web core ile uğraşacağım.

Şunun da farkındayım, bütün bunları yaptıktan sonra da başarısız olabilirim ama en azından denemek istiyorum. Çünkü bu alanda öğrendiklerimi aynı zamanda çalıştığım firmada da uyguluyorum.