Ortalama konum çok düşük, bunun sebebi de sitenin otoriter olmaması.
Globalde rekabet çok yüksek hocam, off-page SEO tarafında hiç bir bilginiz yoksa en azından rakiplerinizin aldığı linklerden yola çıkarak bir link inşası yapabilirsiniz.
Yine şunu net olarak söyleyeyim, On-Page SEO tarafında insanlar sitelerinin kusursuz olduğunu düşünüyor fakat Analiz hizmeti verdiğim için kusursuz olarak görülen sitelerde bile en basitinden schema hataları bulabiliyorum.
On-Page SEO tarafı basit olarak görülse de aslında Off-Page SEO'dan çok daha detaylı, sürekli takip edilmesi gereken bir konu.
Teknik SEO'ya zaten daha girmedim bile.
Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler. On-page seo tarafında eksiklere bakıyorum, sizin önceki konularınızı da inceledim. Yazdıklarınıza ve videolarda anlatıklarını birebir uygulayacağım. Off-page seo tarafında ise sizden bir hizmet alabilirim. Çünkü o konuda hiçbir bilgim yok. Sadece rastgele backlink paketi almama , alınan backlinklerin indexlenemesi gibi hususları biliyorum