Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hakkıma bakayım milletin hakkına girmek bana yakışmaz teklifin için teşekkür
BEn hakkıma bakayım bu yüzden zaten benim dahil olduğum yok böyle yaptığım da yok; sen dedin ben onun için dedim . Bunları yaptın mı ? her türlü yerin hazır .

Haliyle biz de çözümler şu şekilde ; elemanı alıp dışardan hizmet alır elemana maaş veririz , eleman kopyala yapıştır bilir milleti kullanırız , paket çözüm onu kullanırız vesaire .

küresel kuzey ülkeleri özellikle bize bu konuda çok yardımcı oluyorlar . İhtiyacımız olan her hizmeti zaten onlar veriyor .
Yani bizimkilerin bir şey yapmasına gerek yok rutin üç beş işlemi yerine getirsin , alsın maaşını keyfine baksın .

Sizin sektörünüzle alakalı konuşuyorum , Adam wordpress kurmayı biliyorsa üstüne tema kurmayı biliyorsa kopyala yapıştır bide photoshop üç beş çizme biliyorsa
hangi cemaatse hangi tarikatsa bütün web işlerini o yapar her yerde tarikatın cemaatin elinin değdiği her yerde .

YAPTI YAPTI DİYELİM OLMAZ DA İMKANSIZ DA DİYELİM O HAFTA İŞ YOK ADAM DA , ABİ HİÇ İŞ YOK YA DERSİN HEMEN CEMAATTE PARASI ÇOK OLAN BİRİSİ DER ABİM DESENE GEL SEN ŞU İŞİ YAP DİYE .

Yani bu yüzden ; emeklerinizi eserlerinizi yaptıklarınızı uluorta serip serip durmayın , bunun için söyledim .
Çünkü sizin bu döktüğünüz alın terine güvenip de emeğinizin sürekliliğine güvenip de binlerce TL aylık maaş alan insanlar var .
Ve ben bunlara kendi gözümle kulağımla burnumla her şeyimle şahit oldum .

Buna her ALLAH'IN GÜNÜ HER DAKİKA SANİYE ŞAHİT OLDUĞUM İÇİN , ayak başparmağın tırnağı ile de şahit olmuş oluyorum anlatabildim mi bu kadar da kesin net bir şeydir .
Çünkü bu tip alımlarda toplu olarak MESCİD DİNLENME TESİSİ YURTLAR cuma günleri olmak üzere her cuma haftanın bir kaç günü ve kurum içinde de her gün gidilir .
ABDEST ALACAĞINIZA GÖRE NAMAZ KILMAK İÇİN : OTOMATİK OLARAK AYAK BAŞPARMAĞIN TIRNAĞI DA ŞAHİT OLUYOR BU DURUMA ÇORABIMI ÇIKARDIĞIM İÇİN .

daha ne diyeyim artık .