Orası neresi bana hemen söyle hemen
Buralara kadar kendini ne yoruyorsun ya sen olayı hiç anlamamışsın . ben sana bugün yapman gerekenleri söylüyorum . Yap yapma senin kararın tabi sana bağlı bir şey.
- Yaşadığın şehrin bulunduğun bölgenin hangi cemaati tarikatı güçlüyse ona gidip duanı edip biat ediyorsun
- hizmet görüyorsun biraz da kendini rahat gösterirsin kendini göstermeyi amaç edin kendini göster sadece
- bu arada bu süreçte git partiye yazıl
- bunları yaptıktan sonra seni kimse açıkta bırakmaz anında işe girersin ne iş istiyorsan da önüne sürülür sıkıntı yok .
- cemaatten tarikattan konuşulur bölümü yapılır sana zaten yardımcı olunur .
- Misal kamera kurarım dersin dergahta sohbette ve cuma günkü sohbette bunu dile getireceksin müridlerden sorumlu olana .
- onlar aralarında konuşup sana atıyorum şantiyeye kamera döşetme işi bulurlar yaptırırlar üç beş sakal atarlar
- Okuldan falan dilekçe yazdırılır müdürlere sonra da sana kamera paslarlar sürekli okullardan , toptancı senden para almaz satınca para alır iskonto çeker
- bu süreçte sakın aykırı bir şey yapma ; kim ne derse tamam abi tamam abi de .
- yerin her türlü hazır rahat ol .
- bunların hepsini yaptığın halde olmazsa gel suratıma tükür bir daha da buraya yazmam tek satır yazı . Benden de sana söz .