griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bilginize MAGEİA dağıtımı da dahil olmak üzere bir çok LİNUX çekirdekli dağıtımın geliştirme safhasında yer alan birisi olarak söyledim bunları .
LİNUX ne UNIX ne NT ne sırf o da değil SMF dahil olmak üzere sürüyle yazılımın açık kaynak geliştirilme safhasında yer aldım .

Siz sanıyor musunuz ki ? GELİŞTİRİCİLER BUNU YÜZDE YÜZ BELEŞE YAPIYORLAR ?

GOOGLE , REDHAT , SAMSUNG , MOTORALA , IBM ve daha niceleri niceleri niceleri en basiti şu benim kullandığım NETBEANS bile IBM TARAFI desteklenmektedir .
Bu projelere kaynaklar imkanlar bütçeler ve daha neler neler neler ayrılmaktadır .

Ve bu insanlar projelerini gönül rahatlığıyla sürdürebilmektedirler .

En basiti bu insanlara maddi manada bütçenin imkanın kaynağın haricinde üstüne bir de o insanlara fırsatlar sunulur .

Bu sayede o insanlar rahat bir şekilde maddi manevi zorluk çekmeden güzel bir hayatla üretken bir şekilde devam ederler .

MİSAL MACOSX UNİX'TİR BU YÜZDEN PARAYLA SATILAMAZ , AMA WİNDOWS PARAYLA SATILIR .

Ama Küresel Güney ülkelerinde herkes GİTHUBÇI KÖLELERDEN SONUNA KADAR FAYDALANIR .

BU YÜZDEN GİTHUB ' DA PROJE PAYLAŞIPTA ; ELİN İLKÖĞRETİM MEZUNU KÖYLÜSÜNÜ BACKEND DEVELOPER YAPMAYIN ANLAMANIZ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM .
YA DA BURAYA PAZARLAMACI GİREMEZ DİYE APARTMANLARA ASILAN PANKARTLARDAKİ PAZARLAMACILARIN 0 MALİYETLE 10 000 TL KAZANMALARINA MÜSAADE ETMEYİN Kİ
SONRA DA YA İŞ BULAMIYORUM AÇIM YURTDIŞINA KAÇICAM KAÇAMIYORUM .

demeyin .

Üniversite'de bile ben buna şahit oldum , KAÇ TANE ELEMAN ALDIK CEMAAT / PARTİ / TARİKATTAN .
HEPSİNDE DE BU STRATEJİ . Adam kopyala yapıştır biliyorsa . koyuyoruz MASASINI VERİYORUZ MAAŞINI.
Kopyala yapıştır biliyorum işe alınır mıyım