Gite.io daha can sen orayla tanışmamışsın github %40sa orası %60
Bu arada sitenin ismini unuttum stajdan gelince güncellicem
MySql MariaDB Linux bilmeyen birinin attığı cevap, gerçekten takmıyor ve geçiyorum.
Arkadaşlar bilginize MAGEİA dağıtımı da dahil olmak üzere bir çok LİNUX çekirdekli dağıtımın geliştirme safhasında yer alan birisi olarak söyledim bunları .
LİNUX ne UNIX ne NT ne sırf o da değil SMF dahil olmak üzere sürüyle yazılımın açık kaynak geliştirilme safhasında yer aldım .
Siz sanıyor musunuz ki ? GELİŞTİRİCİLER BUNU YÜZDE YÜZ BELEŞE YAPIYORLAR ?
GOOGLE , REDHAT , SAMSUNG , MOTORALA , IBM ve daha niceleri niceleri niceleri en basiti şu benim kullandığım NETBEANS bile IBM TARAFI desteklenmektedir .
Bu projelere kaynaklar imkanlar bütçeler ve daha neler neler neler ayrılmaktadır .
Ve bu insanlar projelerini gönül rahatlığıyla sürdürebilmektedirler .
En basiti bu insanlara maddi manada bütçenin imkanın kaynağın haricinde üstüne bir de o insanlara fırsatlar sunulur .
Bu sayede o insanlar rahat bir şekilde maddi manevi zorluk çekmeden güzel bir hayatla üretken bir şekilde devam ederler .
MİSAL MACOSX UNİX'TİR BU YÜZDEN PARAYLA SATILAMAZ , AMA WİNDOWS PARAYLA SATILIR .
Ama Küresel Güney ülkelerinde herkes GİTHUBÇI KÖLELERDEN SONUNA KADAR FAYDALANIR .
BU YÜZDEN GİTHUB ' DA PROJE PAYLAŞIPTA ; ELİN İLKÖĞRETİM MEZUNU KÖYLÜSÜNÜ BACKEND DEVELOPER YAPMAYIN ANLAMANIZ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİM . YA DA BURAYA PAZARLAMACI GİREMEZ DİYE APARTMANLARA ASILAN PANKARTLARDAKİ PAZARLAMACILARIN 0 MALİYETLE 10 000 TL KAZANMALARINA MÜSAADE ETMEYİN Kİ SONRA DA YA İŞ BULAMIYORUM AÇIM YURTDIŞINA KAÇICAM KAÇAMIYORUM .
demeyin .
Üniversite'de bile ben buna şahit oldum , KAÇ TANE ELEMAN ALDIK CEMAAT / PARTİ / TARİKATTAN .
HEPSİNDE DE BU STRATEJİ . Adam kopyala yapıştır biliyorsa . koyuyoruz MASASINI VERİYORUZ MAAŞINI.