En sevdiğim insan türü.
Benim işim var, sen yapar mısın ? az bi zamanını alır.
soru 1: Kime göre az ? zaman o kadar ucuz bir şey mi ?
soru 2 : E madem o kadar az zaman alıyor, otur kendin yap paşam, kimsenin zamanını alma? seninki ucuzmuş bak ?
3 : eğer insanlara "
aç kalın." diyebilecek kadar "TERBİYELİ" iseniz size küçük bir sözüm olacak. mümkünse Zamasız kalın Ha bu arada belirteyim; C, C++ , PHP, JAVA ( script değil haaa bildiğin Java), Python ve bunun gibi bir çok dili bilirim. şimdi PHP bilmeyen konuşmasına getirmişsin ya, E peki sen bunları biliyor musun ? Senin gibi soralım ; Bunların tümünü bilmiyorsan konuşmalı mısın ? Pardon ; 15 yıldır reverse engineer olarak hizmet veriyorum. Bunu unutmuşum.
Web yazılımcıyım. PHP yazıyorum zaten. Yazacak vakti olmayan yoğun bir insanım. 50-60 adet web sitem var. Siz neden bilip bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz hocam? Peki siz de PHP coder mısınız? Ben öyleyim çünkü. Saygı çerçevesinde düzgünce mesaj attım. İş almak için konu açan bir arkadaşa mesaj attım. Bunun karşılığında bana bu şekilde davranmasını geçtim, Whatsapp mesajımı buraya ek yapıp bunu örnekleme hakkını kim veriyor? Ben kimin emeğine saygısızlık yapmışım? Aynı işi çok uygun fiyata da buldum. Bulunmaz hint kumaşı değil kimse. SERBEST PİYASA EKONOMİSİ!
Bunun arkadaşın emeğiyle bir alakası yok. Tamamen kendisinin kini, nefreti ve öfkesi insanlara karşı. Ayıptır. O halde ben de her ticari görüşmemi r10.net de yayınlayayım.
İş etiği ve ahlakı diye bir şey var. Kaç yaşında insanlarız. Olacak iş mi gerçekten.
Edit: İnsanlara böyle davranacaksanız iş yapmayın, aç kalın.
Edit 2: Bundan sonra alıntılanan hiçbir mesaja yanıt vermeyeceğim. Gereksiz tartışmaya girmeyin lütfen.