@Saitama;
@Androsoft;
Çünkü GİTHUB'DA sırf işe gireceğim havalı ünvan alacağım üç kuruş kursağıma ekmek girecek diye habire habire beleşe yazıp yazıp açanlar bana düşmandır ve beni ekonomik olarak çok zor duruma sokmaya çalışan beni sindirmek ve tam anlamıyla kölesi yapmak isteyenlerin ; üzerime gönderdiği köleleridir .
Bu yüzden bende o kölelerin bana vermeye çalıştıkları zararı sönümleyerek , bende onları kullanarak zararı mı telafi ederim . Sonuçta benim düşmanım bana doğrudan saldırmıyor ama GİTHUBÇILAR Bana doğrudan saldırıyor . Burada SUÇ GİTHUBÇILARIN .
Bu yüzden de KÜRESEL GÜNEY ÜLKELERİNDE LOKALDE ÇALIŞACAK 50 KURUŞLUK TIRREKLERİ BULARAK ONLARDAN KOPYALA YAPIŞTIR 50 KURUŞA ALIRIM .
Sonrada BU GİTHUBÇILARIN BANA ZARARI TEK ÜRÜN BAZINDA ŞU MU MİSAL 50 000 TL ZARARIM VAR DİYELİM .
Zaten ne emek verdim ne bişey 50 KURUŞA yaptırdığımı 25 000 TL'YE SATARIM .
2 kişiye satsam zararımı çıkarırım zaten .
BU SAYEDE HİÇ SIFIR EMEK SIFIR EFOR SIFIR SORUN , 50 KURUŞ VER 25 000 TL SAT .
Bu yüzden GİTHUB candır can
Ben böyle yapmıyorum ama etiktir arkadaşlar . ADAM OLAN DÜNYADA MAHKEMEYE GİTSENİZ HUKUK OTORİTESİNDE SİZ GİTHUBÇILARDAN TAZMİNATLAR ALIRSINIZ SÜREKLİ .