Merhaba,

Sahibinden 'e uzun süredir üyeyim. İlan da açar, ilan da incelerim. Ancak son zamanlarda ilan verme anlamında, yönetimsel anlamda tutarsızlıklar dikkatimi çekmeye başladı ve bu işler artık rahatsız edici seviyeye geldi. İki olay ile açıklayayım:

Olay 1
Bir kedi için sahiplendirme ilanı açtım. İlan reddedildi; sebep olarak "ücretsiz olduğunu belirtmem gerektiğini" söylediler. Haklısınız diyerek ilan içine ücretsiz olduğunu belirttim. İkinci kez reddedildi; "başlıkta da ücretsiz olduğunu bildirmem gerektiğini" söylediler. Buna da eyvallah dedim, başlığa da ekledim. Üçüncü kez reddedildi; "cins kedilerin ilanlarını verebilmeniz için kimliğinizin arkalı önlü görüntüsü ve parayla satmadığınıza dair imzalı evrakınızı ... adresine gönderin" dediler.

Yani kısacası olay uzadıkça uzadı ve ben de bu evrakları göndermeden başka yollarla "CİNS KEDİYİ ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRDİM". Zaten aksini de hiçbir zaman düşünmedim. Sahibinden ile uğraşmadım.

Olay 2
Kız arkadaşım için ev arıyoruz. Kiralık ilanlarına birbirinden saçma ilanlara denk geliyorum. En son karşıma çıkan ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...05071212/detay

Şimdi bu iki ilanı değerlendiren aynı ekip mi? Benim kedi sahiplendirmem için zibilyon evrak isteyen ekip; amacı sapıklık olan bu insanların saçma sapan ilanlarına nasıl izin verebiliyor?
Sahibinden'in derinliklerine girince daha da rezalet ilanlarla karşılaşabiliyorsunuz bu arada. Olay 2 yalnızca bir örnekti; 1 aylık süreçte bunun gibi 4 farklı ilan daha gördüm. Üstelik seçili olan ilçe 1, mahalle sayısı 4. Hepi topu düşen ilan sayısı 100 falan.