baliktasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar merhaba,
gerek amerika'nın f35'leri vermemesi ve son yıllarda yunanistan'daki askeri üslerine yaptığı yatırımları ciddi miktarda arttırması,
yine geçtiğimiz yıllarda suriye'ye rusların konuşlanması ve karabağ savaşı sonrası yine bölgede rusların pozisyon alması, zelensyk'nin her fırsatta türkiye'yi işaret etmesi gibi mevzular kafamda döndükçe yakın zamanda mevzunun ortasında kalacağımız düşüncesine kapılıyorum. siyasetten falan da anlamıyorum açıkcası ama gidişat çok kötü gibi hissediyorum ya bi tek bana mı oluyor bu düşünce anlamadım. karamsarlığa düşüyorum.
dört bir yanımız puşttlar tarafından sarılmış, ekonomi desen mevzuyu biliyorsunuz zaten, yeni zamlar konuşulmaya başladı, napıcaz bilmiyorum. kafayı sıyırmaya başladım sanırım, allah yardımcımız olsun
Bunlar hep cehaletin prim yapmasından kaynaklı olan şeyler , istismar - duygu sömürüsü - PR falan .
Kimin medyası güçlüyse daha doğrusu kimin deh deh dediği sopası güçlüyse , cahilleri de o güdüyor .
Güderken kullanılan araçlar sıklıkla : İnsanlık , Siviller , İnsanlık dramı , Trajedi , Vatan savunması , Kadın ve çocuklar vesaire yani kısacası prim yaptıran güttüren zoolojik pozitif değerler .
Güdülenler de bunların hiçbirine sahip olamadığı için : Pozitif değerle kendimi avutayım , çakar lamba gibi erdem sinyali çakayım , ışıldak gibi dolanıyım diye tıpkı bir çobanın koyunları gütmesi gibi sürüler halinde güdülürler .

Buraya kadar her şey normal bunlar bilimsel gerçeklerdir , istersen bilimsel yaz de ; ben sana bilimsel olarak tekrardan bilimsel argümanlarla yazarım .
Bu gütme mevzusu ZOOLOJİK olduğu için , TANSİYON DEDİĞİMİZ ENTROPİYİ aşırı şekilde yükseltir , bu da zaten er yada geç eyleme dönüşerek sönümlenmeye çalışır tabiatı gereği .
eylem hallerinde misal en yüksek ENTROPİ boşalması durumu SAVAŞTIR .

Bu yüzden bizimde koyun sürüsü gibi zoolojik güdülmememiz lazım gelir ki biz de ne olup bittiğinin farkına vararak önlemlerimizi alalım .

Misal UKRAYNA tarafını savunanlar bir argüman atıyor ortaya siviller insanlık vatan savunması aman aman neler neler .
Bu adamlara devlette söz versen adam bunu açıklasa , KIBRIS CUMHURİYETİ'NDEN , SONRA YUNANİSTAN'DAN , SONRA ' DA BİRLEŞMİŞ MİLLETLERDEN VE AVRUPA KONSEYİ'NDEN ŞU AÇIKLAMAYI DUYARSIN .

Sevgili Türkiye UKRAYNA için gerekçeli kararınız bu , Demek ki siz yanlışsınız . Bu yüzden YILLARDIR İŞGAL ETTİĞİNİZ KIBRIS ADASININ KUZEYİNİ ; YUNAN TARAFI OLAN KIBRIS CUMHURİYETİNE TESLİM EDİNİZ VE KIBRIS CUMHURİYETİ DENİLEN YUNAN TARAFINA TAZMİNAT ÖDEYİNİZ .

Çünkü TÜRKİYE CUMHURİYETİ yıl olmuş 2022 hala daha ADANIN KUZEYİNİ İŞGAL EDEN İŞGALCİ EMPERYALİST Olarak görülmektedir BATI tarafından .
KIBRIS ADASININ TEK EGEMENİ VARDIR YUNAN TARAFI KIBRIS CUMHURİYETİDİR , ADANIN HUKUKEN SAHİBİ ODUR .

Şimdi İki insanlık dramı üç sivil karıştır beş üstüne çocuk serpiştir buyur TÜRKİYE siparişin hazır BAYRAKTAR MEYRİ MEYRİ , borcum ne kadar DÜNYA ?

ÇOK DEĞİL YA KIBRIS'IN KUZEYİ .

SIRF LAVROV KKTC'Yİ İLK DEFA MEŞRU ZEMİNDE MEŞRU OLARAK DİLLENDİRDİĞİ İÇİN VE KENDİ YAPTIKLARI HAREKATI KIBRIS BARIŞ HAREKATINA BENZETTİKLERİ İÇİN ; TEKMİL SESİ ADADAN GELDİ GÜNEY TARAFI RUSYAYI KINADI KUZEY KESİMİ DE RUM TARAFI GÜNEYİ .

KKTC CUMHURBAŞKANI DA İKİ EŞİT EGEMEN DEVLET ÖNERİLİ ÇÖZÜM MODELİNE İŞARET ETTİ .

Bayraktar Meyri Meyri diye KKTC mi vermek lazım gelir ?

Bu yüzden tarafsız kalıp , MONTRÖ uygularız ki bir de RUSYA'nın harekatını da meşru görürüz ki hem ilişkilerimiz devam eder hem biz kazançlı çıkmaya başlarız .

Uluslararası diplomasi de arkadaşlar bir adım atıyorsanız YA ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ VE TAZMİNATLAR BEDELLER ÖDEYECEKSİNİZ .
YA DA GEÇMİŞTE NE ADIM ATTIYSAN O YÖNDE DEĞİŞMEDEN ADIM ATACAKSIN .

Ne kadar çok özür diler tazminat verirsen o kadar çok güvenilmez ve terbiyesiz olursun , Siciline işler .

YAHU ATATÜRK GİBİ KOSKOCA BİR DEĞER VAR hiç mi gözünüzü açıp bakmıyorsunuz . ADAMIN TEK BİR DIŞ POLİTİKASINA YANLIŞ DİYEBİLİR MİSİNİZ ?

Bu yüzden hiçbir zaman sizi kandırmalarına müsaade etmeyeceksin .