hükümeti eleştiririm, oyumuda farklı bir partiye veriyorum. özellikle ak parti belediyeleri ve il yönetimleri, bir çok yönden vatandaşın tepkisine sebep oluyor, keyfe keder davranıyorlar. ben şahsen yerelde en büyük muhaliflerdenim ve her yerde eleştirilerim, yönetimi hedef almalarım dikkat çekiyor ama aldırmadan yanlışa yanlış demekten vazgeçmeden devam ediyorum. lakin bu elma ve armutu ayıramayanlar, eleştirmekten başka bir şey yapmayanlar, her hangi bir çözüm önerisi olmayanlar, proje adına bir şey sunamayanlar bunu muhalefet sanıyor. bu durumlarıyla da görünen o ki asla bu ülkeyi yönetemeyecekler. birilerinden talimat almayan, vatansever kişileride koltuğa oturtmuyorlar ve bi şekilde ayağını kaydiriyorlar. şimdi iha ve siha gelirsek; terörle mücadele de katkısı görüldü, suriyede katkısı görüldü, azerbaycanda katkısı görüldü, en son ukraynalılar paylaşıyor görüntüleri. dünyada herkes övüyor, yabancı haber sitelerine bakın, selçuk bayraktar ve sihalar hakkında neler söylüyorlar vs vs. adamlar muhalefeti öğrenemediler, sadece karalama kampanyasını muhalefet sanıyorlar. iyi olana iyi demedikçe, vatana millete faydası olana destek olmadıkça bu ülkeyi seviyorum demenin anlamı var mı? bu söylemin altının dolu olduğuna kim inanır? kadir inanır..