Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala araç kullanmayı lüks görenler olduktan sonra bizim belimiz doğrulmaz. Bakın bu konuyu 1980 de açsanız araç kullanmak lüks idi, 2000 yılında açsanız lüks idi.
Ancak sene 2022 ve bunlar artık temel ihtiyaç, isterse yakıt 100 lira olsa da temel ihtiyaç, insanlar bir şekilde binecekler bu araca. Yakıt fiyatları uçtu diye insanlara toplu taşımayla neden gitmiyorsun diyemezsiniz.
Yıl 2022 olmuş, "herkesin evinde buzdolabı var" demek gibi bu, arabası olan kullanır bu kadar basit.

Bunun bir ilerisi de arabası olanı zengin sanmak, insanlar Türkiye şartlarında bir ömür neden çalışıyorlar, arabayı fazla görüyor ama bizim milletimiz.. Araban var konuşma diyor..
Her neyse daha çok yazarım da.. Derinlere inmeye gerek yok vesselam.
gördüğüm en boş yorumlardan biri olabilir.

sen muhtemelen çocukluktan itibaren araba sevdasıyla yetiştiğin için bu kafadasın. 7 haneli miktarları gördüm, araba gibi bir ihtiyaç duymadım. hepsini geri erittim, tüh keşke şu araba altımda olsaydı demedim. sen, şartlanmışsın senin yazını beğenenler de öyle. o kadar. sizler rahatınıza düşkün insanlarsınız sadece. konforlu bir yolculuk merakındasınız. ihtiyaç, zaruri durumdur. farkı öğren. bu yaşıma kadar toplu taşıma kullandım, hiçbir şikayetim de olmadı. bu ülkedeki herkes toplu taşıma kullansa, yollar boşalsa, o bütün yolları kaplayan araçlarınız ortadan kalksa ve tüm şeritlerden vızır vızır toplu taşıma araçları akıp geçebilse, araçla ulaştığın yere muhtemelen aynı sürenin yarısında ulaşacaksın asıl o zaman hayatın daha da kolaylaşacak ancak anlamazsınız siz bunları. çünkü rahat etmelisiniz, araçlarınızla da etrafta birilerine hava basmalısınız.