Bir şahıs geçen ay bana haksız bir şekilde -trade vermişti, gerekli bilgilendirmem sonucu kaldırıldı trade lakin kendisi haksız trader verdiği halde forumdan uzaklaştırılmadı ve forumdan 2 gün önce uzaklaştırma aldığım günü fırsat bilip tekrar hakkımda negatif trade verdi. Şerefiyle ekmeğini kazanan birine verdiği 2. haksız negatif trade, bu şahıs neden uzaklaştırılmıyor? Neden benim profilimde kocaman bir şekilde DOLAN-DIRICI ibaresi durdu? 2 gün boyunca sinir stresten avuç avuç saçlarım döküldü, kendisi hakkında hukuki süreci de başlattım alenen ticari hayatıma kastettiği için ama benim bu 2 günkü süreçte yaşadığımı Allah düşmanıma bile yaşatmasın. Profilime koskocaman D-OLANDIRICI yazmış çünkü forumdan uzaklaştırıldığımı biliyor (bambaşka bir sebepten dolayı, üsluptan ötürü 2 gün ban yemiştim) cevap veremeyeceğimi biliyor ve ben buna cevap verip moderatöre dahi bildiremiyorum çünkü tüm işlemlerim kısıtlandı. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Bu gaddar çağda helal süt emip para kazanmaya çalışan herkese sabır dilerim çünlü bazı şeyler gerçekten çok zor.