Covid-19 u araştırdınız mı? yoksa telefondan gezerken mi okudunuz? yada sadece twitter'den mi baktınız. İlk zamanlar bende bu şekilde okuyordum ama sonradan bakıp biraz araştırınca bünyesi zayıf olanlar, kronik hastalığı olup ta bilmeyenlerde daha ağır gösteriyor. Kimi kaldıramıyor kimi kaldırıyor. Belli ki sizin metabolizmanız ve bünyeniz güçlü, harika bir bir şey. Sağlık kolay kolay bulunmuyor bol sağlıklı günler dilerim .
Örnek Haber Örnek Haber
Şöyleki hocam, twitter'da veya instagram da postlar ile bilgilenmedim. Kendi araştırmalarımız yaptım. ve 2012 den beri bu gibi konuları araştırırm. 2017, 2018 de yakın bir zamanda bir virüsün çıkacağını da tahmin ediyordum var olan bilgimle. Sadece olmak istemiyorum. Evet hayat şartlarından dolayı güçlü bir yapıya sahibiz fakat bu olayların doğal olaylar olmadığı yapay bir şekilde yönetildiği kanaatindeyim elbette konuyu tartışıp daha fazla uzatmak istemem herkesin fikrine saygı duyarım bu konuda. Covid doğru bir varlık ve var fakat aşının pek iyi olmadığını düşünüyorum. Küçüklükten beri bütün aşılara karşıydım. ve hamd olsun 10 - 12 seneye yakındır her zorlu şartlarda bile hastaneye gitmedim. Beynimde timör olmasına rağmen 7 sene boyunca hastanelerde şehirlerde gezdim sırf baş ağrımdan dolayı fakat 5 sene boyunca baş ağrıma adam akıllı bir teşhis koyamıyorlardı en son zeytin boyutunda bir timörün olduğunu vs buldular ama o zaman da çok geçti. Çok ölümcül bir hastalık olmassa inşAllah gitmeyi de düşnmüyorum