Birilerinin darbeden sonra feetö demeye başladıkları adamlar, 2003 den beri kaç insana hayatını zehir etti O zaman vatan sever arkadaşlar fetöye örgüt diyenlerin kafasına taşla vuruyordu. Hocamıza ses etme diye ? Kaç tane insan farklı tarikatların cemaatlerin vb. yapılanlamarın yüzünden atanamadı mesleğinden oldu işinden oldu. Liyakatsız atamalar yüzünden kaç kişinin hayatı beceriksiz adamlarca karartıldı. Haberiniz varmı ? Vatan sever arkadaşlar yoktu ortalıkta.
Konunuzda yazdığınız yukarıdaki bu kısım beni ilgilendirdiği için yazmak istedim. Çünkü o bahsettiğiniz kişilerden biri benim
Siz 2003 demişsiniz, ama ben bu mücadeleye aktif olarak 2002'de başlamıştım. Öncesi de var ancak aktif değildim. Ne zaman ki aktif olarak rol üstlendim, yukarıda bahsettiğiniz zulümlerle karşılaştım ki, halen bu devam ediyor. Önceden 1 tane yapılanma vardı, artık onların yerine sayısını bilemeyeceğim kadar cemaat ve tarikat yapılanması yerlerini doldurdu.
Taaa o zamanlar ben ve benim gibiler karşı çıkıp mücadele ettiğimiz için ne polis olabildik, ne asker, ne de devlet memuru... Sınavları kazansak bile hep üstümüz çizildi. O yüzden polislik içimde ukte olarak kaldı.
Eskiyi bırakıp günümüze baksak ki, bence eskiyle yeni arasında pek fark yok. Hatta günümüzde daha vahim durumda... Ülkenin bütünlüğünü isteyen benken, onlar kendilerine vatan sever, ben ve benim gibilere ise vatan haini diyecek kadar alçalabiliyorlar.
Bu ülkede vatan haini demek moda olduğu gibi ağızlarda sakız edilmiştir. Bu söyledikleri iki kelimenin insanları ne kadar ayrıştırdığını farkında bile değiller. Belki de farkındalar, ağababaları öyle istediği için öyle diyorlar. Bilemiyorum... Ama tehlikeli sularda yüzdüklerini bilsin bu arkadaşlar. Çünkü insanlar birbirinden bir kere koparsa, tekrar bir araya getiremezler.