Evet süreci biliyorum, yan sanayi vs taktırmazlar onu da biliyorum ancak arabanın ön tamponu vurulu, arka tamponu vurulu, sol çamurluk hafif çıkık, yani araba zaten arkadaşım tarafından kiralandığında hasarlıymış, ancak 28 bini akıl sır erecek bişey yok uber bir ücret bu rakam
ön tampon vurulu sol çamurluk çıkık vs bunların fotosu uygulamada varmı hocam, bir de arkadaşınız kontrol etmeyip işaretlemediyse hasarları oda sıkıntı mesela sol çamurlukda hasar gösteriyor uygulama ama sol çamurluğun üstü hasarlı altta yok ama esasında arabada altta da var bu sefer onuda arkadaşınıza eklemeleri çok normal oluyor ondan her seferinde arabayı alınca detaylı bir şekilde bakmak lazım ki ben görüyorum zaman kazanmak için veya kız arkadaşı ile olduğunda insanlar genellikle arabaya bakmayıp binip gidiyorlar sonrası hasarı onlara eklemeleri çok normal oluyor, ama 2 kapı için 28k yeni araba olduğundan çok da uber bir rakam değil sonuçta serviste yaptırıyorlar %99 ki servisde adamlar lastiği sökse ona bile para yazıyorlar normal olarak.