Yeni bir youtube kanalı fikrimiz var. Açık bir şekilde fikir önerisi isteyeceğim ve kimsenin format çalma kötülüğünü biz genç girişimcilere yapmayacağını umacağım.
Kanalın adı "Napim" olacak.
+Adam ölmüş
-Naapiiiiiim
+...
-Güzelim sen bana bunu anlattın ama naapiiiiiiim
Hem yaşadığımız ve maruz kaldığımız onca şeyden sonra boşvermişliğin hem de
bknz Rıfat Ilgaz usulü bir eleştirinin yolu bizim için "Napim".
Şimdi bu konuyla ilgili bazı önerilere ihtiyacım var. Örneğin;
! Nasıl bir logo kullanabiliriz?
! Sosyal medya kullanıcı adlarını nasıl alabiliriz?
! Bu kanal adı 10 üzerinden 6 vermenize yetiyor mu?
! Bunun dışında Canon 650D, BOYA-WM5 ortalama bir softbox ve tripod toparladık başlamak için. Ancak 1-2 kişilik çekimler için yetse de kalabalık olduğumuz çekimler için kamera, ses ve ışık sorunu çekiyoruz. Ortam konusunda Teknopark gibi yerlerden destek alıp çözebiliyoruz ama ekipman konusunu en kolay ve yüksek performansla nasıl çözebilirim?
! Konsept-format için sizin katabileceğiniz bakış açıları var mı?
**Sponsorluklara açığız, başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yerel sayfam olduğu için de kişi ve kurumlara çabuk ulaşabiliyorum. TwitterSpaces yayınları ile de tecrübe ve bana destek olmak isteyen bir çevre kazandım. Artık YouTube için hazır olduğumu düşünüyorum, kitleleri tanıyacak kadar uzun zamandır sosyal medyadayım. Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Güncelleme : R10 üzerinden ilk gelen yorumların moral düşürücü olduğunu şu şekilde buraya bırakacağım ve uzun zaman sonra dönüp tekrar bakacağım. Yeni şeylerden veya isimlerden bahsedildiğinde kimseye wow gelmeyebilir ama o iş tutmaya başlayınca herkese bir sempatik gelebiliyor. Bu yüzden 8, 9 yerine 6 hedefledim. Konsepti de olabildiğince basit aktardım işimizi o kadar da baştan ortaya dökmemek için. Daha yaratıcı ve yapıcı şeyler bekliyordum.
Yine de yorumunu buradan veya özelden ileten herkese teşekkürler.