İyi akşamlar. Yazacaklarımı boşta olanlar okuyabilir. İşi olanlar es geçebilir boşuna meşgul olmalarını istemem.

Yaşım 17 (mayısta 18'e gireceğim). Anadolu lisesinde okuyordum ve okumanın bana birşey katmayacağının kanaatine vararak, Aileme destek ve kendi ayaklarımın üstünde durmak için açığa geçtim.
Bir ticarethanede işe başladım (amelelik) Dedimki:
Buradan kazanırım güzel bir sermaye yaparım, internette gelirli bir site alır az da olsa bende geliştirir güzel biryerlere gelirim diye düşündüm. 2 ay çalıştım maaşlarımı olduğundan az verdi ve tartıştık bende çıktım parayı çar-çur edip yedim ve aileme dağıttım. Son 200 liram kalmıştı dedim hiçbir alt yapamadım bari bir domain , hosting alayım kendim bir blog oluşturayım belki tutar dedim.

Neyse alalı 1 ay geçti 160'a yakın makale yazdım. 1 hafta önce ads onaylandı çok sevinmiştim ama sadece ads onay alınca olmuyormuş hiç siteme giren yok. Ucuzundan bir Backlink alayım dedim belki ön sıralara geçerim tıklanır vs. o da işe yaramadı. Bir ümit her gün 2 3 makale yayınlıyorum. Belki bir gün biri görür bizi :/

Bazen kafama vuruyorum geçmişte elime çok para geçti hiçbir zaman ileriyi düşünmedim. Artık ailemden para almaya utanıyorum.
İş yok, 18 doldurmadan almayız diyorlar. Eski sınıf arkadaşlarım etrafımdaki arkadaşlarım hem okuyor hem geziyor para nasıl yetiştiriyorlar şaşıyorum. Hep kendimi teselli ediyorum.