Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah allah keşke sen de benimkini okusaydın. AR-GE dedim ben teknoloji şirketi dedim.
Okudum okudum da alakası yok arge şirketlerine verse daha iyisini yapardı yazmışsınız muneccimmisiniz acaba ileriyi nerden biliyorsunuz daha iyisini yapacağını. Tamamen kahvehane ağzı konuşmaları.
Zaten yapılan yatırımın karşılığını yazdım 600m+ dolar ihracat geliri var ve bir yılda bu.
Bir diğer konuysa savunma sanayide yapılan yatırımların karşılığı bu şekilde olmasa bile o destekler yatırımlar verilmek zorundadır ukrayna Rusya Savaşı'ndan Ukrayna'nın durumunu görüyorsunuz sonra aynı durumda biz oluruz her türlü küçüğü büyüğü tüm savunma sanayi şirketleri desteklenmeli fazlasıyla.
Putinin daha önce söylediği bir söz var bugün silah almak yerine iphone alanlar düşman işgale geldiğinde fotoğrafını çeker diye.
Buda o hesap isterse en yüksek teknolojin olsun en zengin ülke ol ama kendini savunacak silahın yoksa yerler adamı. Bu demek değil ki start up lar veya başka şirketler desteklenmesin aksine onlarda fazlasıyla desteklenmeli ama savunma sanayi sektöründe faliyet gösteren kendi kategorisinde en iyisi olan bir ürünü üretmiş dünya çapında ünlenen bir firmaya yapılan yatırımı teşviği başka start up lara verilseydi daha iyisini yapardı demek tamamen boşa söylenmiş söz.