Ooof oof. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hocam. Tartışma çıkarmaya çalışmayın lütfen, kelimelerinizi dikkatli seçmenizi öneririm. Hurda yığını tofaşa montaj, modifiye yapıp sokak aralarında kökleyip, son ses arabesk rap açanların o arabaya pek ihtiyacı olduğu zannetmiyorum, keyif ve kendi kültürlerine göre "hava atma" maksatlı. Ayrıca insan kendi ayağını yorganına göre uzatmalı mantığını her zaman savunmuşumdur. Yazdıklarımı tam okumamışsınız ne yazık ki, hemen suçlamaya başlamışsınız. Adam asgari ücret ile geçiniyor, 20.000 liralık Iphone için kredi çekiyor. Sence o Iphone'a mı ihtiyacı var yoksa para biriktirip kendisine bir gelecek satın almaya mı. Biz görgüsüz bir halkız siz de biliyorsunuz bunu gayet. Araba tabii ki ihtiyaç, ama anlamadığınız nokta parası olmadığı halde bu işlere bulaşanlar. Tabii ki herkes yıllardır sorguluyor araba fiyatlarını, sorgulamadığımı da nereden çıkarttınız. Sizin mantığınıza göre araba öyle bir ihtiyaç ki nefes almak gibi, araba almazsak öleceğiz. Türkiye'de birçok kişinin arabası yok zaten. Arabaya ihtiyacın olduğunda da kiralarsın en fazla. Vergiler olmuş tonla, benzin, motorin çok fazla. Bakımı falan var. Asgari ücretli birisi, bir zahmet almayıversin. Çok yanlış anlamışsınız dediklerimi ne yazık ki. Size, sizin gibi hakaret etmeyeceğim ama emin olun seviyelerimiz çok farklıdır.
Boşuna uğraşma anlatamazsın hocam.... Ben artık takmıyorum insAllah araba fiyatları dahada yukselir