Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her inişin mutlaka bir çıkışı olacaktır. Bende 2014 ve 2017 yıllarında iki firma batırdım. Sektörde en baştan çalışan olarak, tekrar toparlandım. Batmak demek işin en kolayıdır, şimdi silkelenme - düşünme ve tekrardan toparlanma vakti. Kendini asla bırakma, işlerine devam et ve tekrar bulunduğun konuma dön. Battım kelimesini ağzından çıkar, sürekli olarak ''ne yapabilirim?'' diye düşün. Umarım her şey gönlünce olur.
meturkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne konuda yardım edebilirim
steelyasin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayıptır sorması nasıl ne kadar battın
hasany19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş maxigeyiğe açmış konuyu, sözüm ondan dışarı ancak forumda ve Facebook gruplarında bu tarz çok konu açılıyor birkaç incele yapmam sonucu açan kişilerin sahte kişiler olduğu iyi niyeti suistimal ettiğini farkettim bu olaya bir çözüm bulunması lazım
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxigeyik konusu ama belki aynı durumda başka kişiler vardır. Çare arıyordur. Balık isteyene yardımcı olamıyorum ama balık tutmayı öğrenmek isteyene basit ama işe yarar bir öneri.

Eşinizde dostunuz, büyüğünüz kadınların pek çoğunda olur. 2004 yılı öncesi (genelde internete eklenmemiş oluyorlar) yemek tarifleri kitapları filan mutlaka vardır. Tarifleri yazıya dökün. Yazarken tarifte örneğin "ekleyin" yazıyorsa siz onu "ekleyelim" şeklinde revize edin. Tarifi yazdıktan sonra ise tarife uygun 1 resim bulun ve çok uzun yıllar önce açtığım "resim özgünleştirme" konusundaki yönermeler ile kolayca özgünleştirin. Sonra bu tarifleri rahatlıkla hazır makale yazarları bölümünden satabilirsiniz.

Not ; yaş oldu 50. Kaç sefer battım kaç sefer çıktım artık sayısını bile unuttum. Gün geldi yıllarca gecede araba parası yedim. Gün geldi bildiğin bir ekmeği dahi alamadığım için o geceleri aç yattım... Hiç moralini bozma, her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı oluyor.
Hepinizin işi gücü rast gelsin konumda ciddi idim kimse halden anlamak istmedi eyvallah