Promedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o tarz bir bombayı sadece bir Avrupa şehrine atsın,Almanya olur Belçika olur Fransa olur.. bütün ülkeler anında elleri kaldırırlar havaya. Herkes teslim olur. Karşılık falan görmez Ruslar. İnsanlık böyle bir şoku kaldırabilecek düzeyde değil. Amerikalılar direk satarlar Avrupayi. Biz böyle bir nükleer savaşa dahil olmak istemiyoruz diye. Avrupali bütün ülkelerde ne istiyorsan yapalım devam etme derler. Hic bir batılı ülke buna karşılık vermez emin olun. Zaten bütün Avrupa makamları söylüyor Rusya ile savaşa girmeyeceğiz, böyle bir savaşi yürütemeyiz diye. Amerika halkı Avrupalılar için ölecek değil. Rusya bu tehdit ile ne istiyorsa alır. Karşısında onu durdurabilecek bir güç yok.
JAPONYA ' YA atıldığın da kimse de bu yoktu ABD'den başka . Zaten bakma bu işin başı NAZİ ALMANYASI . Sovyetler ' de trenler dolusu evrakla ve Alman bilim adamıyla ayrıldı oradan .
İlk balistik füzeyi yapan da NAZİ ALMANYASIDIR ZATEN . Akabinde Sovyetler kendileri geliştirdi nükleer bombayı . Ve dünya nükleer silahlı devletler antlaşması nükleer savaşta nükleer savaşı önleyecek eylemler almama antlaşması gibi daha bir çok antlaşma yapılıp dünya savaşında tüm dünyanın nükleer silahlı devletler çerçevesinde takımlaşması kararı alındı .

Şimdi ABD nükleer silah üretir , Çin üretir , Rusya üretir . Diğerlerinden sahibi olanları var ya da bu nükleer silahlı devletlerin diğer ülkelere antlaşmalarca ayırdığı bombalar var .

Özellikle şu nükleer silahlı devlet olan ve nükleer silah üreten devlet olana çok dikkat edin . Asıl o problem .
Çünkü bu ülkeler de üretim kapasitesi var nasıl roket üretip sen roket atıyorsan bu ülkeler de aynı zamanda nükleer silah üretip atar kıvamdadır .
Bu ülkelerle savaş haliyle tüm dünyayı savaşa sokar .

Bu nükleer silah bizim bildiğimiz konvansiyonel çatışma savaşlarının çok ötesinde savaşlardır onların kendi aralarında ayrı savaş şekilleri vardır .
Zaten nükleeri olmayan ülkelerde o savaşlara giremezler .