Merhaba. Haftalık veya aylık olarak editörlük hizmeti sağlamaktayım.
Sektördeki sözünde durmayan, kopya makale gönderen, sürekli olarak kafanızda "
acaba girişi yaptı mı, yapacak mı?" soru işaretleri uyandıran kişilerden bıktıysanız bana ulaşabilirsiniz.
- İlgili SEO eklentisi odaklı içerik girmek
- Sürekli iletişim kurulabilir olmak.
Örnek haber yazısı:
Tıkla
- Ödeme yöntemi kripto para tercih edilir. 100 kelime ücreti anlaşmaya göre değişmektedir. Ortalama 50 TL'dir.
İletişim için Telegram:
@Abaddonn03
8 adet makale aldık kendisi çok ilgili. Kaliteli bir şekilde makaleleri hızlıca teslim etti.
1 adet makale alınmıştır, teşekkür ederim.
Arkadaşla bir haftadır çalışıyoruz, kalemine hakim ve ilgili bir arkadaş. Uzun süreli çalışma planlarımızı yaptık kendisiyle.
8 adet makale yazdırıldı. Kaliteli iş çıkardı güvenle çalışabilirsiniz.
Makale alındı,hızlı teslimat.
Hızlı bir şekilde tanıtım yazısını teslim etti kendisine teşekkür ederim.
Arkadaşımızla sürekli çalışıyoruz. Cidden 10 numara iş çıkartıyor. 14 sitemiz var. 14' ünde de emeği oldu.
Finans ile ilgili 10 adet kusursuz makale sağladı. Zamanında teslimat, A kalite bir yazar ++ Tavsiye ederim.
Kendisinden projem için makale aldım kısa sürede ve istediğim şekilde bir makale teslimati yaptı kendisine teşekkür ederim.Kendisini kesinlikle tercih edebilirsiniz.
Ticaret Puanı Kaynaklı Yapılan Yorumlar
Arkadaşa tanıtım yazısı yazdırdım . işini hakkıyla yapan bir arkadaş.
5000 adet makale alımı ve aylık hizmet için anlaşma sağlandı, yazıları çok kaliteli.
Makale hizmeti alındı. Hızlı. Güvenilir. Kaliteli.
yaklaşık 4000 kelimelik siparişimiz oldu, vaat ettiği saatten önce teslim etti ve gerektiği şekilde hizmet sağladı. yeniden çalışmak dileğiyle. teşekkür ederim.
Özgün ve detaylı bir makale alındı.
Hızlı teslimat, Teşekkürler.
Makale Yazdırıldı. Hızlı teslimat
makale alındı işinin ehli ++
Makale yazdırıldı, teşekkürler
makale yazdırıldı hızlıca teslim etti teşekkür ediyorum.
İhsan'la yaklaşık 4 aydır birlikte çalışıyoruz. Her gün sitelerime makale girişi yapıyor. Uzun bir süre daha benim içinde yazmaya devam edicek

Kalemin hakkını vererek özenle yazıyor. Kendisiyle çalışmanızı kesinlikle tavsiye ederim.