AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru hocam iki tarafta kendisine göre haklı, o konuda sorun yok. Burada tek sorun garibanın daha gariban olması. Ben iş bulamadığım için Ankara merkeze taşınmayı düşünüyordum ki evlere bakana kadar.
Hayat tamamen bitti, Allah herkesin yardımcısı olsun.

Her şeye geliyor hocam, onu bende sizlerde biliyorsunuz. Alım gücü gün geçtikçe düşüyor orada da hem fikiriz. Ancak 600 liralık kiranın 2200 lira olması abes geliyor bana.

İlk söyleminizle hem fikiriz hocam, ancak dediğimi ve yazdıklarımın hepsini okumamışsınız. Benim dediğim ev arayanların mağdur edilmesi.
Burada iktidar, ev sahibi veya kiracı mevzusu yapmıyorum ben. Aynı dükkanı 3 kişi veya aynı evi 5 kişi istedi diye 1 günde evin üzerine 2k kira artışı satışında 200k satış artışının gelmesi.
Arz talep meselesi.
Sen ikinci el bir laptop satacaksin. Bana 3000tl ye verirmisin diye sordugumda sen yok ben onu 2000e satacagim, sana 2000 karsiliginda vereyim dermisin? Demezsin.
Ev sahibi sozlesme suresi bitince sozlesmeyi yeniletmez oldu bitti. Evden cikmak zorunda kalirsin. Nakliye yeni emlakci, diger tasima masraflari derken bir cuval para daha gider . Begenmezsek de durum budur.
Bu konuda en buyuk suclu dedigim gibi yonetimdir. Siyaset disi bu olay, siyaset yapmiyorum. Gercekler bunlar.