winner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik, doğalgaz, benzin ekmek su peynir et vs bunlar maalesef tefe tüfe dinlemiyor. Kiracılarda ev sahipleride haklı.
Doğru hocam iki tarafta kendisine göre haklı, o konuda sorun yok. Burada tek sorun garibanın daha gariban olması. Ben iş bulamadığım için Ankara merkeze taşınmayı düşünüyordum ki evlere bakana kadar.
Hayat tamamen bitti, Allah herkesin yardımcısı olsun.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşeye zam geliyorsa kiraya da gelecek tabi ki bu yıl 1bin tl olan kira 3bin olmuşsa emsali ben eskiyim benim 1.2tl olsun diye birşey olmaz.
Her şeye geliyor hocam, onu bende sizlerde biliyorsunuz. Alım gücü gün geçtikçe düşüyor orada da hem fikiriz. Ancak 600 liralık kiranın 2200 lira olması abes geliyor bana.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gercek enflasyonu hesaplamayip sacma sapan rakamlar cikartak TUIKin ve malum kisinin sucudur. Ne ev sahibinin ne de kiracinin.
Universite zamaninda 600tl kac dolardi, simdi 2200 tl kac dolar bir hesapla istersen.
İlk söyleminizle hem fikiriz hocam, ancak dediğimi ve yazdıklarımın hepsini okumamışsınız. Benim dediğim ev arayanların mağdur edilmesi.
Burada iktidar, ev sahibi veya kiracı mevzusu yapmıyorum ben. Aynı dükkanı 3 kişi veya aynı evi 5 kişi istedi diye 1 günde evin üzerine 2k kira artışı satışında 200k satış artışının gelmesi.