Merhabalar,
Yazın memlekette iken yengem torununu okurken beni de okudu..
Sonrasında üzerimde çok ağır nazar olduğunu söyledi. Çok fazla böyle şeylere inanan birisi değilim.
Geçen hafta toplu taşıma aracında ters koltukta oturuyordum. Karşımda da yaşlı sakallı bir amca. Yolculuğun ilk 15-20 dakikası telefon ile konuştum.
Telefonu kapattıktan sonra amca memleketimi falan sordu (memlekete gitmekten falan bahsettim telefonda konuştuğum kişiyle) öyle muhabbet ettik.
Sonra bana dedi ki gözlerin alev gibi, senin üzerinde çok nazar var dedi. Etrafınızda bu işlerden anlayan varsa muhakkak git dedi. Kendisi bana bir şey satmaya yada hizmet satmaya çalışmadı bu arada.
Yan binaya 1-2 ay önce bir aile taşındı. Annemle öyle kapıdan kapıya konuşmuşlar annemde bugün davet etmiş çay/kahve içmeye. Kadın muhabbet/sohbetten sonra anneme benim yaşımı vs.
sormuş annemde söylemiş. Ne iş yaptığımı vs. vs. Sonrada demiş ki senin oğlunun üzerinde çok ağır nazar var.

Şaka gibi kafayı yiyeceğim.
Yani birbirinden çok ama çok alakasız 3 insanın yakın zamanda bu söylemleri artık beni korkutmaya başladı.
Bu konuya çok odaklanmak istemiyorum hatta aklımda bile değildi diğer ikisi ama şimdi bu olayda olunca iyice korkmaya başladım... Bu kadarı tesadüf olabilir mi?
Benzeri durumları yaşayan oldu mu hiç? Yani ne yapacağımı yada bir şey yapıp yapmamam gerektiğini bilmiyorum.
Bu tarz konuyu buraya açmak istemezdim ama bunu gerçekten dışarıda birilerine anlatıp alay edilmekten çekindim ve sizlere derdimi aktarmak istedim.
Rahatsızlık verdiysem affedin,